Anlægsgartner udfører alle have-, anlæg- og andre gartner-opgaver

Har du brug for en erfaren og kompetent anlægsgartner i blandt andet Taastrup, Albertslund og resten af Storkøbenhavn, er vi klar til at påtage os opgaven. Vi har arbejdet som professionel gartnervirksomhed i Ishøj gennem mange år. 

Vi tilbyder alle former for have- og anlægsarbejde for erhverv, det offentlige og boligforeninger, som mangler en kvalitetsbevidst samarbejdspartner til at varetage vedligeholdelse og drift.

Vores gartner udfører blandt andet følgende opgaver:

  • Nyanlæg af have/grønne områder
  • Beplantning
  • Renovering af grønne områder
  • Havedamme
  • Større jord og gravearbejder
  • Vintertjeneste - snerydning/saltning
  • Andre gartner- og anlægsgartner-opgaver

Gartner med et godt tilbud på anlæg af have

Søger du priser forbindelse med anlæg af have, afhænger prisen af størrelsen af areal og af, hvad der skal plantes og vedligeholdes. 

Vi kan skræddersy en fast aftale til dine behov, så du selv slipper for at røre en finger. Som professionel anlægsgartner har vi naturligvis selv alt materiel med.

Har du ikke selv tid eller lyst til at bruge tid på have og anlæg, kan vi som gartner træde til og hjælpe dig med de opgaver, du har brug for professionel hjælp til. 

Vi er kvalitetsbevidste i alt, hvad vi foretager os, hvorfor du kan være sikker på at få udført et solidt og flot stykke arbejde.

Hvad koster en anlægsgartner?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe hinanden med, skal du være velkommen til at kontakte os. En ledende gartner kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og kan sammensætte en pris til dig der dækker alle behov.

Lad os høre fra dig på telefon 60 74 66 20 eller e-mail jfhaveservice@mail.dk.

Firmanavn & CVR​

J. F. Haveservice IVS

CVR: ​39059010

Kontakt os