Brolægning med mange typer belægning​

​Hos J. F. Haveservice i Ishøj tilbyder vi professionel brolægning i høj kvalitet til virksomheder, boligforeninger og det offentlige i Albertslund, Taastrup og resten af Storkøbenhavn. Skal du have hjælp af en erfaren brolægger til lægning af fliser, har du mange muligheder inden for alle typer af belægning.

Vi udfører alt inden for:

  • Brolægning (natursten som, brosten chaussésten)
  • Belægning (belægningssten)
  • Flisebelægning (fliser)

Hvad koster brolægning?

Priser på brolægning og belægninger afhænger naturligvis både af belægningstypen og af arealet, der skal lægges. Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din belægning, hvis du er interesseret i at høre mere. Vi har mange års erfaring og er kvalitetsbevidste omkring udførelsen og materialeleverancer, så du får et flot udført stykke belægningsarbejde.

Skal du have lagt ny indkørsel, fortov eller gangstier, tager vi gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. 

Vi kan skræddersy den perfekte løsning inden for brolægning, så du får resultatet præcis, som du ønsker det. Vi rådgiver gerne om dine muligheder og kan hjælpe dig med at få det fulde overblik over projektet.

Ring for nærmere aftale og tilbud

Står du og mangler en fagmand til brolægning eller belægningsarbejde af anden art, er vi her for at hjælpe dig. Vi kan varetage det hele fra start til slut, og vi sikrer os altid, at resultatet lever fuldt ud op til dine forventninger.

Ring til os for en nærmere aftale eller et tilbud på telefon 60 74 66 20 eller e-mail jfhaveservice@mail.dk.

Firmanavn & CVR​

J. F. Haveservice IVS

CVR: ​39059010

Kontakt os