​Snerydning for boligforeninger, virksomheder og andre

Hos J. F. Haveservice IVS tilbyder vi professionel snerydning til både boligforeninger, institutioner og virksomheder. Vi rykker ud, så snart sneen falder, så du ikke selv skal tænke på snerydning. Vi holder til i Ishøj og servicerer kunder fra Albertslund og Taastrup. Vi kører dog også gerne udenfor disse områder.

I Danmark er det ikke atypisk, at der falder store mængder sne i vinterperioden. Mange ser dog snerydning som en sur pligt, der bare skal overstås. Ved at søge hjælp hos os slipper du for selv at skulle ud med sneskovlen. Vi tilbyder naturligvis også saltning i forbindelse med snerydning.

Saltning og snerydning tilbydes til gode priser

Uanset hvor du kunne tænke dig at få ryddet sne, så står vi klar til at hjælpe. Vi rydder fortove, veje og gårde. Vi har de rette maskiner til rådighed. Vi kan dog også finde på at fjerne sneen manuelt, hvis der er tale om små mængder.​

Vi kører efter politiets vedtægter. Derfor foretager vi hovedsageligt snerydning om natten eller tidligt om morgenen, så der er ryddet, når du skal på arbejde. Vores priser er yderst attraktive og konkurrencedygtige til trods for det høje kvalitetsniveau og den store egenkontrol.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Hvad koster snerydning? Det afhænger af omfanget af opgaven samt hvor ofte, der skal ryddes sne og saltes. Vi står altid klar med en god pris og professionelle maskiner, og garanterer et ryddeligt og tilfredsstillende resultat hver gang. Skal vi foretage snerydning hos dig, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 60 74 66 20 eller på jfhaveservice@mail.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Firmanavn & CVR​

J. F. Haveservice IVS

CVR: ​39059010

Kontakt os