Træfældning og beskæring af træer​

Hos J. F. Haveservice i Ishøj tilbyder vi træfældning og beskæring af træer for virksomheder, det offentlige og boligforeninger i Albertslund, Taastrup og resten af Sjælland. Har du brug for en kompetent gartner til fældning eller beskæring af træer i alle størrelser, er vi parate til at hjælpe dig, så arbejdet bliver udført sikkert og til den rigtige pris.

Det kan være, at du har træer, der er vokset sig store og nu er til gene for omkringliggende bygninger eller huse. Her behøves der ikke nødvendigvis træfældning, men blot træbeskæring, så der ikke er nogle problemer eller risici med grene, der potentielt kan knække og falde ned.

God og prisrigtig træfældning med fokus på sikkerhed

Søger du priser på træfældning, tilbyder vi prisrigtig træfældning og beskæring af alle træarter uanset størrelse. Vi har fokus på sikkerheden, da det forudsætter viden og erfaring at udføre træfældning korrekt, således at de ikke ødelægger noget omkring sig.

Vi tager vores forholdsregler og sikrer os, at alt er, som det skal være, før vi begynder at fælde. Vi er selvfølgelig i besiddelse af alle nødvendige forsikringer.

Har du ikke selv den fornødne viden til træfældning eller redskaberne til det, er det måske både mere sikkert og billigere at tilkalde professionelle og få dem til at tage sig af opgaven. Det samme gør sig gældende for beskæring af træer, da det er meget vigtigt at beskæringen bliver udført således at træet sundhed forbedres og levetiden forlænges.

Kontakt os for et godt tilbud

Står du med et eller flere træer, som du gerne vil have fældet eller beskåret, kan du altid kontakte os med henblik på at få et godt tilbud på opgaven. Prisen på træfældning afhænger af størrelsen på træet, antallet af træer samt kompleksiteten.

Du kan kontakte os på telefon 60 74 66 20 eller e-mail jfhaveservice@mail.dk.

Firmanavn & CVR​

J. F. Haveservice IVS

CVR: ​39059010

Kontakt os